Skip to Content
Fergeteges gyereknap? Mondj rá IGENt!

Fergeteges gyereknap? Mondj rá IGENt!

Van már tervetek gyereknapra? Valami különlegesre vágytok? Megmutatjuk, hogyan tehetitek igazán felejthetetlenné a gyereknapot! Tippjeinkkel ráadásul könnyen megtalálhatjátok a legjobb meséket a kicsik számára, így igazán önfeledt lehet a szórakozás. A közös élmények pedig még jobban összekovácsolják a családot. Kifejezetten tanulságos családi film A Mitchellék a gépek ellen című, családoknak szánt Netflix animáció, ami segít abban, hogy közelebb hozza és bemutassa a szülők és a gyerekek világát egymáshoz. Idén gyereknapon nézzétek meg ezt a filmet közösen, aztán kiránduljatok egy nagyot, akár telefonok nélkül! A júniusban érkező új tartalmak pedig gyereknap után is garantálják a közös moziélményt az egész családnak.

Próbáltad már az igen napot? 

Együnk fagyit reggelire? Elmenjünk a kalandparkba? Döntsenek mindenről a mai napon a gyerekek? Az Igen nap családja bevállalta, az eredmény pedig a Netflixen megtekinthető. Nem állítjuk hogy könnyű átadni az irányítást, de néha megéri. Ha nem vagy benne biztos, jó ötlet egy napig a gyerekek kezébe adni a döntés jogát, nézzétek meg a Netflixen az Igen napot: néhány alapvető szabályt betartva garantáltan különleges élményekben lehet részetek.

Story image

Gyerekbiztos gyereknap

Ez a nap a szórakozásról, a nevetésről és a közösen eltöltött időről szól, ez nincs másképp a Netflixen sem. Mutatunk néhány trükköt, hogy teljes legyen az élmény. A Netflixen különböző profilokat tudtok létrehozni, a gyerekeknek például lehet sajátja, cuki profilképpel és a korosztályuknak megfelelő tartalmakkal. Ezt a szülői felügyelet beállításaiban találjátok: kiválaszthatjátok, hogy milyen korhatár-besorolású filmek jelenjenek meg az egyes profilokban, illetve konkrét műsorok is letilthatók. Állítható az is, hogy automatikusan elinduljanak-e a sorozatok következő részei, illetve hogy legyen-e gyorslejátszás a menüből. A profilok előzményei között látható, milyen filmeket, sorozatokat néztetek korábban, ha esetleg valamelyiket újranéznétek.

Ha kész vagytok, a folyamatosan bővülő Családi és gyerekfilmek kategóriában rajzfilmeket, animációs filmeket és élőszereplős műsorokat is találtok, kezdődhet a móka!

Ezekre a gyerekeknek szóló Netflix filmekre gond nélkül IGENt mondhattok:

Alakítsátok együtt a történet menetét

A Netflix kínálatában egyre több interaktív tartalom található kifejezetten a gyerekek számára. Most a gyerekek is kipróbálhatják milyen lehet a Bébi Rt-t vezetni (Bébi úr - Kapd el a bébit!), vagy együtt menthetik meg Maricela kedvenc lovát a lótolvajok kezei közül a Szilaj - A szabadon száguldó: A kalandos vágta c. interaktív mesében, Az utolsó srácok a Földön c. rajzfilmben pedig felvehetik a harcot a szörnyekkel.

Júniusi újdonságok

Júniusban több izgalmas tartalom is érkezik. A kívánságsárkány (premier: június 11.) amelyben egy varázslatos sárkány segíti valóra váltani főhősünk álmát, a Sailor Moon (premier: június 3.) a kanapé kényelméből egyenesen Tokióba repíti a nézőket. A Szuperszörnyecskék (premier: június 1.) kedvenc gyermekdalainkat varázsolják újjá, június 18-án pedig Kevin Hart egy szívmelengető, vicces és érzelmes igaz történetben mutatja be az Apaság kihívásait. A Csillagsugár 4. évadára sem kell már sokat várni, június 29-től már elérhető a Netflixen.

A Netflixről:

A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 208 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven.Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.

A(z) Netflix cégről